Lisää jännitystä maakuntaviestiin - Juuso Haarala mukaan Kokkolan joukkueeseen
Julkaistu: 11.01.2023 16.23

Lisää jännitystä maakuntaviestiin - Juuso Haarala mukaan Kokkolan joukkueeseen

Keski-Pohjanmaan maakuntaviestin ennakkoasetelmat saattavat muuttua, sillä viestin siirtyminen loppiaisesta tulevalle lauantaille antoi mahdollisuuden vaihtaa kokoonpanoja. Kaustiselle saapui keskiviikkona määräaikaan mennessä muutosilmoituksia, jotka saattavat merkitä sitä, että esimerkiksi Kruunupyyn joukkue vahvistuu. Se saa mukaansa nyt Oscar ja August Högnabban, jotka eivät olleet mukana alkuperäisessä kokoonpanossa.

Mielenkiintoista on myös se, että Kokkolan joukkue vahvistuu Juuso Haaralalla. Hän hiihtää viidennen osuuden (12 km), jolla on vastassa mm. Kalajoen Elias Valikainen.

Myös vahvin ennakkosuosikki Kalajoki saa nyt mukaansa avausosuudelle lupaavan hiihtäjänsä Ida Vuolletin. Muutoksia tuli monelle joukkueella. Kalajoki tuo Kaustiselle myös kolmosjoukkueen, mutta vastaavasti Pietarsaaren kakkosjoukkue jää pois. Kokkola saa jalkeille myös toisen yhdistelmäjoukkueen. Näin ollen joukkueita on tulossa 37.

Loppiaisen pakkaspelko kutistui loppujen lopuksi tavalliseksi, joskin hieman kipakaksi kylmäksi. Viesti kuitenkin päätettiin siirtää varapäiväksi 14. tammikuuta. Nyt ennuste lauantaille lupaa parin asteen suojakeliä. Hiihtäjien saati yleisön ei tarvitse siis pelätä paleltumista lauantaina Kaustisella.

Joukkueet Kaustinen 14.1.2023.xlsx

Joukkueet Kaustinen 14.1.2023.pdf

Kaustisen Pohjan-Veikot ry. 
0178984-0
Urheilutie 10, 69600 Kaustinen
040 522 8977, veikot@kp-v.fi


Toimisto avoinna:
Ma - Ke 10 - 16
To 12 - 18
(poikkeavat aukioloajat Facebook)