Urheilutalolta löytyy mahdollisuuksia monipuoliseen harrastustoimintaan.

Tiloissa on mahdollisuus harrastaa seuraavia lajeja: lento-, kori- ja sulkapallo, salibandy, futsal, pituushyppy, korkeushyppy, keihäänheitto, moukarinheitto ja boccia. Urheilutalolta löytyvät tilat myös judon, seinäkiipeilyn, jumpan ja tanssin harrastajille sekä kaksi kuntosalia, joista toinen on voimailusali ja toinen perinteinen kuntosali. Myös ilma-ase- ja jousiammunnan harrastaminen on urheilutalolla mahdollista.Urheilutalon tilojen varaaminen

Yksittäisten vuorojen varaus Kaustisen Pohjan-Veikot toimistosta. Puhelin 040 522 8977 tai veikot@kaustinen.fi
Linkki varauskalenteriin http://veikot2.kaustinen.fi/booked/Web/view-schedu...

Yritykset, yhdistykset, seurat ja yksityiset henkilöt voivat varata vuoron urheilutalolta lukuvuodeksi kerrallaan. Hakemus tehdään kirjallisena elokuun 15. päivään mennessä. Kausi alkaa 1.9. ja päättyy 30.4.

Varauslomake löytyy kunnan nettisivuilta https://kaustinen.fi/wp-content/uploads/2021/02/Sa...

Varauslomake palautetaan osoitteeseen: Kaustisen kunta, Sivistystoimi, Kappelintie 13, 69600 Kaustinen tai Kaustisen Pohjan-Veikot, Urheilutie 10, 69600 Kaustinen. Kuoreen merkintä: "Liikuntavuorojen varaus".

Salivuorot ja muu urheilutalon säännöllinen toiminta on tauolla toukokuun alusta elokuun loppuun saakka. Urheilutalon normaaliin kesäaikaiseen käyttöön siirrytään 1.6. alkaen turvallisuusnäkökohdat varmistaen. Kesä-elokuuksi voit varata vuoroja KP-V:n toimistosta 040 522 8977 tai veikot@kaustinen.fi. Kesäkaudellakin urheilutalon käytöstä laskutetaan normaalin hinnaston mukaisesti.