YleisurheiluJulkaistu: 02.06.2021 13.53

Tietoa Neste-kisoista 9.6 ja 16.6

Hei!

Koronan kokoontumisrajoituksien vuoksi emme voi järjestää ensimmäisiä Neste-kisoja normaalisti. Päätimme kuitenkin, että urheilijoiden olisi mahdollisuus saada ensimmäisten (9.6 ja 16.6 kisojen) kisapassin merkinnät seuraamalla näitä ohjeita:

1. Juosta kisaajan omalle ikäryhmälle kuuluva matka ja ottaa aika, sekä mitata heittojen pituus:

9.6

  • 5-7v 40m
  • 9-13v 60m


16.6

  • 5-7v 40m
  • 9-13v 400m
  • Keihään/ Pallonheitto vapaavalintainen kaiken ikäisille

(Keihään/pallonheitossa riittää suurinpiirteinen mitta, jos mittaa ei löydy.)

Huom! Urheilukentällä tulee olemaan juoksuihin viivat piirrettyinä 9.6 ja 16.6, jos juoksut haluaa käydä kentällä suorittamassa. Juoksun voi tehdä myös muuallakin.

2. Osallistuneen henkilön nimi, sarja ja tulos laitetaan sähköpostilla osoitteeseen veikot.ilmot@kaustinen.fi. Laittakaa tulokset viimeistään kisaviikkojen sunnuntaina. Emme laita tuloksia näkymään julkisesti.Kisapassin on mahdollisuus saa nettisivuillamme täyttämällä kisapassi-lomakkeen. Passi maksaa 20€, josta seura lähettää laskun. Maksetut passit annetaan kisoissa ilmoittautumisen yhteydessä. Passimerkinnöistä on mahdollisuus saada erilaisia tavoitepalkintoja, joista viimeinen on ilmainen hampurilaisateria. Neste-kisojen jatkosta ilmoitetaan Perhonjokilaakso-lehdessä, nettisivuillamme sekä Facebookissa.