J Myllymäki pronssille trapin maailmancupissa
HaulikkoJulkaistu: 11.07.2023 11.37

J Myllymäki pronssille trapin maailmancupissa

Suomen kahden urheilijan joukkueella oli menestyksekäs visiitti paratrapin maailmancupiin Kroatian Osijekiin, sillä sekä Juha Myllymäki (PT1) että Vesa Järvinen (PT2) ottivat luokissaan pronssimitalit.

Myllymäki ja Järvinen ovat tuttu menestyjäkaksikko paratrapin kansainvälisillä reissuilla, mutta historiallisesti nyt molemmat saivat samalla reissulla mitalin.

– Siinäkin olemme tehneet omaa historiaa paratrapin puolella, Myllymäki sanoi hymyillen.

Juha Myllymäki oli PT1-luokassa peruskilpailun ykkönen tuloksella 105.

– Harjoittelupäivinä oli vähän hakemista, ei oikein syttynyt. Maijan (Hopun) kanssa sitten vähän hiottiin lähtöä, oli pienestä kiinni ja rupesi homma kulkemaan. Saavutin peruskisan ykköstuloksen. Siihen olen tyytyväinen. Finaali lähti ihan hyvin, sitten tuli pieni pummiputkikin siihen, Myllymäki kertoi.

– Olen pronssiin ihan tyytyväinen. Näissä on kovat kaverit vastassa, Myllymäki sanoi ja kiitteli iloisena sekä Järvistä että valmentaja Maija Hoppua.

Maija Hoppu tuurasi paratrapin vastuuvalmentajaa Pekka Maunulaa. Pekan viesti Kaustislaisille päättäjille olikin kilpailun jälkeen: "Toivottavasti teidän kunnan isät nyt tajuaa uuden olympiaradan tärkeyden."

Linkistä pääset vielä seuraamaan finaalia https://fb.watch/lIQsCqN4p8/

Kaustisen Pohjan-Veikot ry. 
0178984-0
Urheilutie 10, 69600 Kaustinen
040 522 8977, veikot@kp-v.fi


Toimisto avoinna:
Ma - Ke 10 - 16
To 12 - 18
(poikkeavat aukioloajat Facebook)